• Eltang Skole og Børnehave
  • eltskole@kolding.dk

Eltang Skole og Børnehave - Indsigt og udsyn

Karin Eriksen den 16-05-2018
    Så nærmer vi os årets koncert- og billedaften, som i år er torsdag den 31. maj fra kl. 19-21. Alle skolens klasser optræder med musiknumre og udstiller årets arbejde i de kreative fag. Programmet er tilrettelagt således, at alle de yngste elever optræder inden pausen, så man har mulighed for at gå hjem med de mindste. I pausen har 3. klasses forældre åbent i deres kaffebar i værkstedlokalet, så der kan blive tjent lidt penge til klassens lejrtur. Alle elever får udleveret en gratis sodavand.
    Det færdige program er vedhæftet her, så man kan cirka kan se, hvornår éns barn er på scenen.
    Denne aften opfordres I også til at tjekke bordet med glemt tøj og støvler. Det, der ikke bliver afhentet, gives til godgørende formål.
    Karin Eriksen den 14-05-2018
    Opfordring fra EVGIF´s bestyrelse