• Eltang Skole og Børnehave
  • eltskole@kolding.dk

Eltang Skole og Børnehave - Indsigt og udsyn

Karin Eriksen den 24-05-2019
    Billeder fra generalprøven til årets koncert
    Karin Eriksen (KE) den 20-05-2019
    Så er det første skridt taget til overgangen til Aula. Fra i dag mandag den 20. maj kan man kun tilgå intra med sit uni-login.
    Vedhæftet her en vejledning til de, der måtte mangle.
    Særlig besked til forældre i børnehave og GLO. Vi har opdaget, at nogle af de administrative systemer ikke kan tale sammen endnu. Det betyder, at forældre i Bhv og GLO ikke kan trække deres unilogin endnu. Derfor åbnes der op for almindelig tilgang for jer igen, indtil systemerne er opdateret. Vi beklager det bøvl det har måttet medføre.
    Christina Østergaard-Christensen den 13-05-2019
    Tusind TAK for opbakning og medleven til vores børnehave og skole. Tak for en hyggelig arbejdsdag med pensler og maling.
    Karin Eriksen den 09-05-2019
    Royal Run i Eltang

Kronprinsens Royal Run er en succes. Så stor en succes, at der er udsolgt til alle løb i de store byer.
    Det rådes der nu bod på i Eltang, idet de lokale foreninger sammen har arrangeret et Royal Run
    i de smukke rammer i og omkring Eltang.
    Birkemose Golf, Eltang Vilstrup Gymnastik og Idrætsforening og bestyrelsen ved Eltang Skole og Børnehave har valgt at lave deres helt egen version, hvor man kan vælge en ”Dronning Margretherute” på 2,5 km eller ”Kronprins Frederikrute” på 5 km. begge med indlagte overraskelser. På Dronning Margretheruten er der små royale opgaver, og på Kronprins Frederikruten kan man enten vælge at gå all in på motion eller tage ruten til fods og stoppe op ved Birkemose Golf og få en forfriskning.
    Efter løbet er der frugt og vand og en medalje til børnene. Deltagelse i løbet er gratis.
    Tilmelding via link på www.fællessiden.dk senest 1. juni.
    De lokale foreninger håber at se rigtig mange til arrangementet. Alle er hjertelig velkomne.

Christina Østergaard-Christensen den 07-05-2019
    Månedsplan fra Børnehave og SFO
    Peter Blirup den 04-01-2019

Børns brug af digitale og sociale medier - hvad bør jeg vide som forælder ?

Læs i udgivelse af Medierådet for Børn og Unge - f.eks: 10 hurtige om at tackle dit barns online-liv.

Lokalsamfund