• Eltang Skole og Børnehave
  • eltskole@kolding.dk

Opslagstavlen

• ikon
    Skolen holder alternativ uge i uge 25 fra den 18. til den 22. juni. I år har eleverne igennem elevrådet haft indflydelse på indholdet i ugen. Lærere og pædagoger har arbejdet med disse ønsker og sat rammer for dagene. Nogle klasser arbejder sammen med andre klasser, og nogle klasser har valgt at arbejde i egen klasse. Eleverne møder og slutter skoledagen som i en almindelig uge. Da meget af undervisningen foregår udendørs i lokalområdet, må vi være forberedt på, at der måske skal bruges regntøj og gummistøvler. Mandag har eleverne fra 1.-5. klasse en fællestur til Houens Odde, hvor vi i samarbejde med Houens Odde Centeret har lavet et aktivitetsløb. De øvrige dage hører I om fra klasseteamene. Vi glæder os til en dejlig uge med masser af aktivitet og udeliv.
    Karin Eriksen den 11-06-2018
  • ikon
    Tilbud om åben anonym rådgivning for skilte forædlre
    Christina Østergaard-Christensen den 08-06-2018